ÅPEN SMIE - KNIVER, RASPER, SANDPAPIR OG FINISH PÅ HOV

05jul09:0013:00ÅPEN SMIE - KNIVER, RASPER, SANDPAPIR OG FINISH PÅ HOV09:00 - 13:00(GMT+02:00) Romsås Smia, Brekkomsvegen 457, 2634 FÅVANG

Kursdetaljer

Romsås Smia ønsker velkommen til en treningsdag med Aksel som har fokus på kniver, rasper, sandpapir og finish på hov. En god finish skal ikke skjule feil. Den skal fremheve en god jobb. Aksel lærer bort hvordan du viser frem det du kan på best mulig måte fra start til mål.

Generelt om åpen smie:
Romsås Smia arrangerer treninger for alle med interesse for hovslageryrket og smiing. Innhold kan være:
– Smiing av alle slags sko
– Modifisering av hestesko
– Vedlikehold av verktøy
– Ta med egen hest/kunde og få hjelp til problemer eller utfordringer

Er det noe annet du gjerne vil få hjelp med eller diskutere så gi oss beskjed. Dette er en super anledning for deg som ikke er så erfaren med smiing, og trenger hjelp og råd med hvordan komme i gang. Vi har grupper på maks 6 personer og tilpasser undervisningen til ditt behov. Vi har ikke håndverktøy til utlån men vi  gir gjerne råd om hva du trenger og hvor du kan få tak i det. Vi har også et lite, men godt utvalg av smi-verktøy til salgs i vår butikk. Smia er åpen for forberedelser og en kaffekopp fra 8.00. Vi starter opp kl 9.00 og holder på til 13.00 med en vaffelpause underveis. Vi tilbyr også overnatting for den som ønsker det, men bestill gjerne så fort du vet for det kan bli fullt.

Dette tilbudet tilrettelegges hver enkelt, og passer derfor like godt for deg som er nybegynner som til deg som trener til eksamen eller konkurranse. Mange velger også å komme på trening for å få litt påfyll og inspirasjon. Uansett bakgrunn så garanterer vi at du får maks utbytte av disse intensive treningene.

Priser på trening inkluderer gass, jern, mat og forfriskninger. Man får også avslag når man kjøper flere treninger på en gang:

Annen informasjon

– Betaling gjøres samme dag som du bestiller via VIPPS eller bankoverføring.
– Datoer for treningene du har meldt deg på kan ikke endres med mindre vi har noen på venteliste. Ta kontakt med oss.
– Hvis vi må avlyse av en eller annen grunn så får du refundert treningsavgiften.
– Det gis ingen refusjon om man ikke møter på avtalt trening.

Vi krever forhånds betaling på kurs, undervisning og BB, ingen refundering etter 14 dager før om det ikke er noen som kan ta din plass.

Mer

Tidspunkt

5. juli 2024 09:00 - 13:00(GMT+02:00)

Sted

Romsås Smia

Brekkomsvegen 457, 2634 FÅVANG

Other Events

Få veibeskrivelse

Legg til kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *